Flisakongressen

Varje år arrangerar Flisa en vetenskaplig kongress inom ambulans och akutsjukvård. Mötet roterar runt i Sverige. Föreläsningar sker i plenum. Det finns workshop och seminarier. Det finns en utställning där deltagarna spenderar sin fria tid, fika- samt lunchpauser.

Vi sköter samtliga aktiviteter i kongressen från första behovsanalysen med kund, tidsplan till utvärdering. Vår grafiker skapar en unik grafisk profil i samråd med uppdragsgivaren som därefter följer med i allt material. Vi tar hand om registerhantering för att hitta/kontakta deltagare och utställare.  Hemsida med anmälningsfunktion via vår kongressplattform. Där finns även betalningsfunktion samt rese- och logibokning. Vi skapar flera olika sponsorpaket för utställare, genomförde sponsorträffar mm.

Vi planerar och skapar två unika kvällsaktiviteter. En med fokus på samvaro mellan utställare/sponsorer och deltagare, den andra kvällen ett utarbetat tema allt från folkparksväll, med raggarbilar, tombola till trerätters middag och dansband. Genomförande process med registrering mm.

700 deltagare och 1500 kvm utställningsyta.

Vi har arrangerat Flisa 2003, 2004, 2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016.

Nu har Umeå Congress fått uppdraget att arrangera kongressen de tre kommande åren. De största fördelarna med ett flerårigt avtal som vi ser det, är att vi kan hjälpa till att driva förenings viktiga frågor i flera år, stärka samarbetet med sina branschleverantörer samt att sätta bra rutiner för de lokala arrangörerna i respektive stad.

Kundcaset innehåller

Hela paketet