Hemsida & DeltagaradministrationHemsida
Tillsammans kan vi skapa en hemsida där all nödvändig information för mötets besökare samlas. Ni kan själv påverka design, utseende, informationsmängd och flöden. Till sidan kan ni lägga till sociala medier, bilder eller filmer för att skapa ett levande informationsmaterial och interaktivitet samt på ett enkelt sätt nå ut till många med marknadsföring.

Umeå Congress jobbar medvetet för ett mer miljövänligt tänk genom att erbjuda moderna lösningar för mobiler. Deltagarlistor, program, abstract och biljettfunktioner finns i er smartphone och på sätt sparar vi på pappersutskrifter. Det finns även möjlighet för deltagarna att se sina personliga val av seminarier och aktiviteter.

Deltagaradministration
Vi har samlat all administration på ett ställe; anmälan till kongressen, val av seminarier, hotellbokning, måltider samt att betalning genomförs med vald betalningsmetod. All information samlas i en bekräftelse där namnskylt, biljett eller valfri information kan bifogas. Deltagaren kan därefter logga in på sin profilsida och ändra sina val om så önskas eller påminnas att göra nya val eller anmälningar.

Umeå Congress hjälper er administrera platstillgång utifrån satta premisser och justera avgifter utifrån datum. Dessutom ger vi er möjlighet att genom kompletta rapporter följa upp responsen på er inbjudan i realtid och påminna de som inte anmält sig. För full kontroll kan olika kategorier av deltagare erbjudas olika val och priser.

Relevanta kundcase

Matematikbiennalen